NAJAVIO PUT U VAŠINGTON

Knežević: Kad tad ću doći u Crnu Goru, izbaciću nove podatke narednih dana

"Vjerujte mi imam puno toga o režimu Mila Đukanovića od devedesetih godina do danas", rekao je Knežević

43475 pregleda 731 reakcija 83 komentar(a)
Duško Knežević, Foto: Screenshot/A1
Duško Knežević, Foto: Screenshot/A1

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević kazao je da jedini dogovor sa Milom Đukanovićem može da bude da lider DPS-a napusti vlast.

"Nisam ušao u politiku nego je Milo Đukanović javno saopštio da sam ja vođa opozicije, što su advokati iskoristili i rekli – evo priznanje vodećeg čovjeka režima da je u pitanju politički obračun sa mnom, što je u krajnjem rezultiralo i povlačenjem potjernica", kazao je Knežević za televiziju A1.

On je dodao da će prva destinacija na koju će uskoro poći biti Vašington.

Poručio je neće bježati od pravde i da će kad tad doći u Crnu Goru.

"Imaću još nekoliko jakih aktivnosti u narednom periodu i podataka koje ću izbacivati u narednih 10-15 dana, kako bude tekla kampanja. Vjerujte mi imam puno toga o režimu Mila Đukanovića od devedesetih godina do danas", rekao je Knežević.

Ime predsjednika Atlas grupe ne nalazi se više na Interpolovoj crvenoj potjernici koju je za njim raspisala Crna Gora.

Knežević je podnio zahtjev kojim se tražilo ukidanje tri potjernice, tvrdeći da su u suprotnosti s Interpolovom pravnom regulativom.

Kneževića u Crnoj Gori terete da je počinio više krivičnih djela, kojima je državni budžet navodno oštetio za stotine miliona eura.

On je to više puta negirao, rekavši da ga progoni kriminalna hobotnica kojom upravlja predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.