Nikšićanin uhapšen u Baru: Osumnjičen za prodaju narkotika

"Pretresom na ovoj lokaciji policija je pronašla i oduzela 35 pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana težine oko 30 grama i vagu za precizno mjerenje", navodi se u saopštenju Uprave policije

10024 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Službenici Uprave policije danas su u Baru uhapsili jednu osobu H.H. (38) iz Nikšića, koja se sumnjiči za uličnu prodaju narkotika, saopšteno je iz Uprave policije.

"Barska policija je, preduzimajući aktivnosti na otkrivanju i suzbijanju tzv. ulične prodaje droge, pretresom pronašla marihunu i uhapsila jednu osobu zbog ove nelegalne radnje", kazali su iz Uprave policije.

Kako objašnjavaju, policija je, postupajući po naredbi Osnovnog suda u Baru izvršila pretres kuće i drugih prostorija koje koristi H.H. (38) iz Nikšića koji je nastanjen u Baru.

"Pretresom na ovoj lokaciji policija je pronašla i oduzela 35 pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana težine oko 30 grama i vagu za precizno mjerenje. Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je H.H. imao namjeru da ovu opojnu drogu stavi u tzv. ulični promet na području Bara", navodi se u saopštenju.

Iz Uprave policije su kazali da je H.H. lišen slobode i on će uz krivičnu prijavu biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Bonus video: