Podgorička policija rasvijetila šest krađa i procesuirala tri osobe

Uhapšen jedan maloljetnik, a protiv dvije osobe podnijeta krivična prijava

4998 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Službenici Uprave policije uhapsili su jednu maloljetnu osobu E.H. (15) iz Podgorice, zbog sumnje da je provalio u butik i izvršio premetačinu, dok su protiv dvije osobe podnijete krivične prijave, saopšteno je iz Uprave policije.

"Podgorička policija je rasvijetlila šest krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata i to pet krađa i jednu tešku krađu. Jedan maloljetnik je lišen slobode dok su protiv dvije osobe podnijete krivične prijave u redovnom postupku", kazali su iz Uprave policije.

Kako su kazali, zbog sumnje da je počinio tešku krađu uhapšen je E.H. (15) iz Podgorice. On je, kako se sumnja, 24. aprila 2019. godine provalio u jedan butik i izvršio premetačinu.

"Policija je podnijela krivičnu prijavu protiv H.B. (14) zbog sumnje da je počinio četiri krivična djela krađa. Maloljetnik je koristio nepažnju vozača i iz otključanih vozila otuđivao novac, mobilne telefone i lična dokumenta. Takođe, u redovnom postupku podnijeta je krivična prijava protiv R.B. (35) koji je iz jedne kuće u Podgorici, kako se sumnja, u više navrata otuđio mobilni telefon, elektične alate i druge predmete", navodi se u saopštenju.

Bonus video: