Podgorica: Pronađeno oko 285 grama heroina, uhapšen osumnjičeni

Državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici naložio da se G.K. (51) liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga

4450 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podgorička policija uhapsila je G.K. (51) iz Nikšića sa prebivalištem u Podgorici koji je osumnjičen za zloupotrebu narkotika.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, inspektori Jedinice za borbu protiv droge Centra bezbjednosti Podgorica su pretresom na jednoj lokaciji pronašli i oduzeli oko 285 grama heroina.

"Pretresom stana na više mjesta su pronađena pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge heroin. Pronađeno je i oduzeto ukupno 31 pakovanje sa sadržajem ovog narkotika težine oko 285 grama. Osim toga, pronađene su oduzete tri vage za precizno mjerenje i sredstva komunikacije", saopšteno je iz policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se G.K. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

On će sjutra biti priveden ovom tužiocu uz krivičnu prijavu na dalje postupanje.

Bonus video: