Za dvije noći tri grupne tuče u Pljevljima, prekršajne prijave podnijete protiv dvije osobe

Više osoba učestvovalo u tučama u ulici Voja Đenisijevića, kod hotela Pljevlja i na raskrsnici ulica Mila Peruničića i Kralja Petra

16335 pregleda 57 reakcija 9 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Pljevaljska policija tvrdi da je identifikovala osobe koje su učestvovale u tri fizička napada u tom gradu.

Kako je saopšteno, prekršajno su procesuirane dvije osobe.

U u ulici Voja Đenisijevića, u blizini jednog ugostiteljskog objekta, 15. avgusta oko 00.30 časova došlo je do fizičkog obračuna između N.S. (28) i P.D. (26) sa jedne i M.L. (24), sa druge strane.

Protiv N.S. i P.D. podnijet je Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru, saopšteno je iz policije.

Pljevaljska policija je postupila i po prijavi da je kod hotela Pljevlja 15. avgusta oko 21.20 časova došlo do fizičkog obračuna između pet lica.

Učesnici ovoga događaja, kako se navodi, su identifikovani kao M.V. (29), M.P. (28), M.T. (27), S.K. (20) i B.K. (21).

"S.K. i B.K. su prilikom fizičkog obračuna zadobili povrede te im je ukazana ljekarska pomoć u Medicinskom centru, i od njih su na ove okolnosti prikupljena obavještenja. Obaviješten je nadležni državni tužilac koji je naložio dostavljanje spisa predmeta na uvid, nakon čega će se izjasniti o kvalifikaciji krivičnog djela".

U Pljevljima je jutros oko 1 čas na raskrsnici ulica Mila Peruničića i Kralja Petra takođe došlo do fizičkog obračuna pet lica.

"Policijski službenici su preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti, identifikovali i locirali lica koja su učestvovala u fizičkom obračunu – M.K. (59), D.K. (57) i I.K. (26) sa jedne i M.P. (28) i M.K. (19) sa druge strane. Povrede su ovom prilikom zadobili M.K. (59), D.K., M.P. i M.K. (19). Na licu mjesta pronađen je manji nož, dužine sječiva 4 cm", saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je upoznat nadležni državni tužilac koji je naložio da da mu se predmet dostavi na uvid, te će se nakon uvida i vještačenja ljekarskih izvještaja izjasniti o pravnoj kvalifikaciji krivičnog djela.

Bonus video: