ODT Pljevlja: Krivična prijava zbog ubistva novorođenčeta

Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima je, nakon dostavljanja obdukcionog zapisnika, policiji naložilo da se podnese krivična prijava protiv D.K.

11010 pregleda 69 reakcija 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay

Protiv tridesetsedmogodišnje Pljevljanke D.K. pljevaljska policija podnijeće krivičnu prijavu zbog krivičnog djela ubistva djeteta pri porođaju.

„Povodom pronalaska beživotnog tijela bebe dana 11.8.2020. godine u kupatilu jedne porodične kuće u naselju Gornji Komini, opština Pljevlja, Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima je, nakon dostavljanja obdukcionog zapisnika, Upravi policije Centar bezbjednosti Pljevlja naložilo da se protiv jednog lica (D.K.) podnese krivična prijava zbog krivičnog djela ubistvo djeteta pri porođaju“, kratko je saopšteno iz Osnovnog tužilaštva u Pljevljima.

Policija u Pljevljima pronašla je beživotno tijelo bebe u kupatilu jedne kuće u pljevaljskom naselju Gornji Komini nakon što su iz pljevaljske bolnice dobili prijavu da su primili pacijentkinju u teškom stanju, za koju su ljekari nakon pregleda utvrdili da se nedavno porodila.

Bonus video: