Prekršajna prijava protiv Cetinjanina: Vrijeđao članove Demokratske Crne Gore?

"Prilikom sankcionisanja vozača zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima, pored službenog vozila gdje su se nalazili policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje i J.M., prošlo je putničko motorno vozilo iz kojeg je nepoznato lice uputilo uvrjedljive riječi u pravcu lica koja su bila u autobusu, nakon čega se udaljilo u nepoznatom pravcu. Cetinjska policija je preduzela mjere i radnje iz svoje nadležnosti i identifikovala lice D.N. (26) iz Cetinja"

22678 pregleda 23 reakcija 22 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Uprava policije
Ilustracija, Foto: Uprava policije

Cetinjska policija podnijela je prekršajnu prijavu protiv D.N. (26) sa Cetinja, koji je kako je saopšteno iz Uprave policije vrijeđao članove Demokratske Crne Gore.

Iz Uprave policije su kazali da je cetinjska policija na magistralnom putu Cetinje - Podgorica u mjestu Belveder, pored ostalih učesnika u saobraćaju, juče oko 11,45 časova, kontrolisala autobus kojim je upravljao J.M. (34) iz Budve, a u kojem su se nalazili članovi političke partije Demokratska Crna Gora.

"Prilikom sankcionisanja vozača zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima, pored službenog vozila gdje su se nalazili policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje i J.M., prošlo je putničko motorno vozilo iz kojeg je nepoznato lice uputilo uvrjedljive riječi u pravcu lica koja su bila u autobusu, nakon čega se udaljilo u nepoznatom pravcu. Cetinjska policija je preduzela mjere i radnje iz svoje nadležnosti i identifikovala lice D.N. (26) iz Cetinja. Od njega su prikupljena obavještenja na zapisnik", piše u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se navodi da je obaviješten nadležni državni tužilac koji se izjasnio da se u radnjama D.N. ne stiču elementi biča krivičnog djela.

"Protiv D.N. će biti podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: