Blagojević uhapšen zbog sumnje da je pokušao da ubije Cerovića i Doderovića

"Sa događajem je upoznat nadležni državni tužilac koji je kvalifikovao krivično djelo kao teško ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija"

50962 pregleda 6 komentar(a)
Sa mjesta pucnjave, Foto: Jelena Jovanović
Sa mjesta pucnjave, Foto: Jelena Jovanović

Nikšićka policija uhapsila je Nikolu Blagojevića (19) zbog sumnje da je sinoć pucao u Slavka Cerovića (42) i Milana Doderovića (40) u nikšićkom naselju Dragova luka.

"Sa događajem je upoznat nadležni državni tužilac koji je kvalifikovao krivično djelo kao teško ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se navodi da je sinoć u 19.55 časova u blizini stadiona Sutjeske došlo do upotrebe vatrenog oružja, te da su povrede zadobili Cerović i Doderović kojima je ukazana ljekarska pomoć.

Dodaje se da je nikšićka policija "u kratkom roku identifikovala i locirala lice N.B. (19) za kojeg se sumnja da je izvršilac ovog krivičnog djela".

"Osumnjičeni je lišen slobode i uz krivičnu prijavu će biti priveden nadležnom državnom tužiocu", saopšteno je iz policije.

Bonus video: