Joksimović i Korać podnijeli prijavu: Dolaze kući da nam prijete

Nepoznati muškarac je, kako tvrde, 23. avgusta posjetio Koraćevu kuću kazavši da Korać sa Joksimovićem "agituje da penzioneri glasaju opozicioni blok, pa bi htio da ih vidi i da im on da šta zaslužuju"

7151 pregleda 2 komentar(a)
Joksimović, Foto: Igor Sljivančanin
Joksimović, Foto: Igor Sljivančanin

Predsjednik i generalni sekretar Partije penzionera invalida i restitucije (PIR), Momo Joksimović i Radisav Korać, podnijeli su podgoričkom Centru bezbjednosti prijavu protiv NN lica koja su, kako navode u prijavi, u više navrata obilazila njihove kuće i upućivala im prijeteće poruke.

U prijavi navode da je nepoznati muškarac 23. avgusta oko 19 sati posjetio Koraćevu kuću kazavši da Korać sa Joksimovićem "agituje da penzioneri glasaju opozicioni blok, pa bi htio da ih vidi i da im on da šta zaslužuju".

PIR je članica koalicije "Mir je naša nacija" koja nastupa na predstojećim parlamentarnim izborima.

"Nepoznato lice je izgovorilo niz uvreda na račun Koraća i Joksimovića, rekavši da ovaj Joksimović je opasan čovjek, i on apsolutno ne liči na brata njegovog kojeg dobro poznaje. Kako je brat Moma Joksimovića radio u MUP-u, pretpostavljamo da ta lica mogu biti i pripadnici MUP-a ili penzionisana lica MUP-a", navode Joksimović i Korać.

Oni su apelovali na CB Podgorica da ih zaštite, ali i poručili da će "na svaki napad NN lica", pružiti "adekvatan otpor svim raspoloživim sredstvima".

Bonus video: