priveden specijalnom tužiocu

Uhapšen Ivan Milačić, osumnjičeni za ubistvo Saše Klikovca

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić novinarima je saopštio da je ubistvo Saše Klikovca plaćeno 100 hiljada eura

68443 pregleda 57 reakcija 9 komentar(a)
Sa mjesta ubistva, Foto: Savo Prelević
Sa mjesta ubistva, Foto: Savo Prelević

Ivan Milačić, osumnjičen da je član kriminalne grupe koja je prošlog mjeseca ubila Sašu Klikovca, uhapšen je jutros u Podgorici. To je potvrđeno "Vijestima" iz više izvora koji dodaju da će osumnjičeni već danas biti priveden specijalnom tužiocu Veljku Rutoviću.

Zbog sumnje da je član ove kriminalne grupe, koju je prema dokazima istražitelja, još prije 4 godine formirao nedavno ubijeni Baranin Alan Kožar, policija intezivno traga za Podgoričaninom Predragom Vukadinovićem.

Tužilac Rutović novinarima je juče prezentovao rezultate do sada sprovedene istrage po kojoj je Miloš Marković osumnjičen da je ispalio smronosne hice u Klikovca i to iz automobila kojim je upravljao Marko Šuković.

Njih dvojica su uhapšeni ranije, a kao član iste kriminalne organizacije označen je Nišlija Milan Dimić, koji se već nalazi u pritvoru, i to zbog pokušaja ubistva, sada pokojnog Slobodana Šaranovića.

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić novinarima je saopštio da je ubistvo Saše Klikovca plaćeno 100 hiljada eura.

Prema njegovim riječima ista kriminalna grupa, za 200 hiljada eura je planirala da ubije člana porodice jednog policijskog funkcionera ali i da navodno za pola miliona eura likvidira visokorangiranog pripadnika kavačkog klana.