ODT Pljevlja: Biće procesuirani svi počinioci krivičnih djela koja se gone po službenoj dužnosti

U ime pljevaljskog tužilaštva apelovala je na građane da ne dovode sebe u situaciju da krivično ili prekršajno odgovaraju

4586 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Getty Images
Ilustracija, Foto: Getty Images

Portparolka Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima, tužiteljka Nataša Bajčeta, poručila je da će krivično odgovarati svi za koje se utvrdi da su učinili krivično djelo za koje se goni po službenoj dužnosti.

"Povodom dešavanja u Pljevljima prethodnih dana, saopštavamo da Osnovno državno tuzilastvo u Pljevljima svaki događaj do kog je došlo u našem gradu pojedinačno cijeni i daje policiji neophodna uputstva kako bi se preduzele sve neophodne mjere i radnje kako bi se svaki događaj pojedinačno rasvijetlio i kako bi se prikupile sve neophodne činjenice i podaci", kazala je tužiteljka Bajčeta Vijestima.

U ime pljevaljskog tužilaštva apelovala je na građane da ne dovode sebe u situaciju da krivično ili prekršajno odgovaraju.

"Napominjemo da će svako lice za koje se utvrdi da je učinilo krivično djelo za koje se goni po službenoj dužnosti biti u kratkom roku procesuirano", kazala je ona.

Bonus video: