U Baru pronađena 122 kilograma marihuane, uhapšeni Nikšićani

Kako je saopšteno, barska policija je u saradnji sa službenicima Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije podnijela krivičnu prijavu protiv dvije osobe zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga

33470 pregleda 25 reakcija 20 komentar(a)
Zaplijenjena marihuana, Foto: UP
Zaplijenjena marihuana, Foto: UP

Policija je u Baru pronašla i oduzela 122 kilograma marihuane i ughapsila N.D. (27) i P.P. (39) iz Nikšića.

Kako je saopšteno, barska policija je u saradnji sa službenicima Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije podnijela krivičnu prijavu protiv dvije osobe zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Postupajući po operativnim saznanjima, policija je u Baru, u mjestu Kunje kontrolisala putničko motorno vozilo u kome su se nalazili N.D. (27) i P.P. (39) iz Nikšića", navodi se u saopštenju.

Oni u kazali da je na određenoj udaljenosti od mjesta kontrole ovih osoba pronađeno parkirano teretno motorno vozilo u kojem je policija pronašla osam većih pvc pakovanja u kojima se nalazilo 115 manjih pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana ukupne mase oko 122 kilograma.

Zaplijenjena marihuana
Zaplijenjena marihuanafoto: UP

"Kriminalističkom obradom utvrđeno je da su predmetno teretno vozilo neposredno prije kontrole, P.P. i N.D. dovezli i parkirali na navednom mjestu", kaže se u saopštenju.

Oni su dodali da je o događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se P.P. i N.D. uhapse.

"Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljenje u promet opojnih droga, privedeni nadležnom tužilaštvu", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: