"droga skrivena u ženskom neseseru"

Bar: Uhapšena jedna osoba, osumnjičena za uličnu prodaju narkotika

Kako su objasnili iz Uprave policije, u vozilu koje koristi ovo lice je tokom pregleda pronađeno pvc pakovanje sa sadržajem opojne droge marihuana mase 26,4 grama

7413 pregleda 1 komentar(a)
Zalijenjena marihuana, Foto: Uprava policije
Zalijenjena marihuana, Foto: Uprava policije

Barska policija je uhapsila Z.T. (23) iz Bijelog Polja, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije.

"Preduzimajući mjere i radnje u cilju sprečavanja tzv. ulične prodaje opojnih droga Barska policija je u Sutomoru, postupajući po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršila pretres stana koji koristi Z.T. (23) iz Bijelog Polja, a koji je nastanjen u Sutomoru", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Kako su objasnili, u vozilu koje koristi ovo lice je tokom pregleda pronađeno pvc pakovanje sa sadržajem opojne droge marihuana mase 26,4 grama.

"Opojna droga je bila skrivena u ženskom neseseru u prtljažnom dijelu vozila, a pored opojne droge u pronađene su i dvije digitalne vage za precizno mjerenje. Policija je sprovela kriminalističku istragu i došla do sumnje da je Z.T. imao namjeru da ovu opojnu drogu stavi u dalji promet na teritoriji Bara", kazali su iz policije.

Oni su dodali da je sa navedenim upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se Z.T. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu", navodi se u saopštenju.

Preporučujemo za Vas