Nikšić: Tri osobe osumnjičene za krađe

U saopštenju se navodi da je policiji je 9. jula prijavljeno da je iz stana jedne oštećene osobe ukradeno oko 5.000 eura

5811 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Nikšićka policija je tužilaštvu procesuirala tri osobe koje su osumnjičene za krađe, saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se navodi da je policiji je 9. jula prijavljeno da je iz stana jedne oštećene osobe ukradeno oko 5.000 eura.

"Ovo krivično djelo je kvalifikovano kao teška krađa i podnijeta je krivična prijava protiv M.I. (56) iz Nikšića", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Iz Uprave policije su kazali da je osim toga, nikšićkoj policiji 4. avgusta oštećena osoba prijavila da joj je iz stana koji se nalazi u ulici VI Crnogorske u Nikšiću ukraden zlatni nakit.

"Nadležni tužilac koji je obaviješten o događaju kvalifikovao je krivično djelo – krađa i naložio da se protiv D.T. (52), protiv kojeg je policija prikupila dokaze, podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio navedeno krivično djelo", piše u saopštenju.

Iz Uprave policije su naveli i da je krađa prijavljena 2. septembra, a nepoznata osoba je tada iz pomoćnog objekta porodične kuće koji koristi oštećeni, ukrao veću količinu električnog alata.

"Na osnovu prikupljenih dokaza policija je identifikovala izvršioca R.G. (19) iz Nikšića i protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krađu. Ukradebi predmeti su oduzeti od osumnjičenog i vraćeni vlasniku", rekli su iz Uprave policije.

Bonus video: