Komandir mojkovačke policije pijan učestvovao u udesu

"R.T. je sinoć oko 20,15 časova u Njegoševoj ulici učestvovao u saobraćajoj nezgodi u kojoj je jedna ženska osoba zadobila povrede, koja je transportovana u Opštu bolnicu Bijelo Polje. Zbog zadobijenih povreda u ovu medicinsku ustanovu transportovan je i R.T. Alkotestiranjem od strane saobraćajne policije kod R.T. utvrđeno je prisustvo alkohola u krvi u koncentraciji od 1,36 g/kg"

60621 pregleda 208 reakcija 52 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Komandir mojkovačke policije Radovan Tomović sinoć je u alkoholisanom stanju učestvovao u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je njegova sugrađanka povrijeđena.

To proizilazi iz saopštenja Uprave policije, koja je saopštila da su protiv tog službenika podnijeli krivičnu prijavu zbog ugrožavanja javnog saobraćaja.

"R.T. je sinoć oko 20,15 časova u Njegoševoj ulici učestvovao u saobraćajoj nezgodi u kojoj je jedna ženska osoba zadobila povrede, koja je transportovana u Opštu bolnicu Bijelo Polje. Zbog zadobijenih povreda u ovu medicinsku ustanovu transportovan je i R.T. Alkotestiranjem od strane saobraćajne policije kod R.T. utvrđeno je prisustvo alkohola u krvi u koncentraciji od 1,36 g/kg", saopšteno je iz UP.

Objasnili su da je o događaju obaviješten državni tužilac koji je naložio da se protiv R.T. podnese krivična prijava zbog sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

Načelnik Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac iniciraće pokretanje disciplinskog postupka za utvrđivanje odgovornosti i suspenzije ovog službenika do okončanja postupka.

Bonus video: