UP: Pronađeno 754 kilograma rezanog duvana, podnijeta krivična prijava

"Osim toga, P.G. je izjavio i da se u kući koju koristi njegov srodnik nalazi još 21 pvc kesa sa pakovanjima sa istim sadržajem, o čemu su obaviješteni policijski službenici CB Podgorica radi preduzimanja daljih mjera i radnji iz svoje nadležnosti", navodi se u saopštenju UP

20511 pregleda 93 reakcija 12 komentar(a)
Zaplijenjen duvan, Foto: Uprava policije
Zaplijenjen duvan, Foto: Uprava policije

Službenici granične policije Podgorica kontrolišući vozilo kojim je upravljao P.G. iz Tuzi pronašli su 29 pvc pakovanja sa rezanim duvanom, nakon čega je P.G. izjavio da se u kući koju koristi njegov srodnik nalazi još 21 kesica sa istim sadržajem.

To su saopštili iz Uprave policije (UP) dodavši da je ukupna masa pronađenog i zaplijenjenog duvana 754 kilograma te da će protiv P.G. biti podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina.

"Postupajući po operativnim informacijama policijski službenici Stanice granične policije Podgorica su, u mjestu Barlaj, kontrolisali vozilo kojim je upravljao P.G. (28) iz Tuzi. Pregledom vozila, u prostoru predviđenom za rezervnu gumu policija je pronašla pvc pakovanje sa sadržajem rezanog duvana, dok je izvršenom pretragom terena pronađeno još 28 ovakvih pakovanja. Osim toga, P.G. je izjavio i da se u kući koju koristi njegov srodnik nalazi još 21 pvc kesa sa pakovanjima sa istim sadržajem, o čemu su obaviješteni policijski službenici CB Podgorica radi preduzimanja daljih mjera i radnji iz svoje nadležnosti", navodi se u saopštenju UP.

Bonus video: