Milutin Tomić teško povrijeđen na skijalištu Savin kuk

Detalji nesreće za sada nisu poznati, a spekuliše se da je Tomić pao sa prvog stuba žičare i da ga je teško povrijeđenog našao jedan od zaposlenih, koji je alarmirao Hitnu pomoć

54184 pregleda 65 reakcija 17 komentar(a)
Savin kuk, Foto: Obrad Pješivac
Savin kuk, Foto: Obrad Pješivac

Direktor Turističkog centra Durmitor, Milutin Tomić, teško je povrijeđen juče na Skijalištu Savin kuk, potvrđeno je Vijestima iz više izvora.

Detalji nesreće za sada nisu poznati, a spekuliše se da je Tomić pao sa prvog stuba žičare i da ga je teško povrijeđenog našao jedan od zaposlenih, koji je alarmirao Hitnu pomoć.

Nakon povrede Tomić je hitno transportovan u Klinički centar u Podgorici, gdje je i operisan.

"Ima teške povrede glave i grudnog koša. Sinoć je operisan i smješten je u Odjeljenju intenzivne jedinice", rečeno je Vijestima nezvanično iz Kliničkog centra u Podgorici.

Iz Uprave policije nijesu odgovorili na pitanja o nesreći na tom skijalištu.

Iz Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima Vijestima su kazali da je dežurni tužilac obaviješten nesreći.

"Te je Odjeljenju bezbjednosti Žabljak naloženo da se prikupe sva potrebna obavještenja i podaci tim povodom, da se o događaju obavijesti nadležni inspektor zaštite na radu i da se nakon preduzimanja svih potrebnih radnji i prikupljanja neophodnih obavjestenja ista dostave tužilaštvu na ocjenu u cilju donošenja odluke da li u radnjama bilo kog lica ima elemenata bića nekog od krivičnih djela za koja se goni po službenoj dužnosti",objasnila je portparolka tog tužilaštva, tužiteljka Nataša Bajčeta.

Bonus video: