Bar: Pucao u gazdu lokala, slučajno ranio odbornika DPS-a i policajca?

Ranjeni Božidar Janković je predsjednik Savjeta mladih DPS Bar i odbornik te partije u lokalnom parlamentu, dok je Aleksandar Đurđić službenik Uprave policije

112982 pregleda 438 reakcija 71 komentar(a)
Janković, Foto: Printscreen
Janković, Foto: Printscreen

Barska policija traga za Branislavom Đukićem (36) koji je sinoć, nekoliko sati nakon ponoći, kako se sumnja ranio, dvojicu sugrađana Aleksandra Đurđića i Božidara Jankovića.

Iz Uprave policije Vijestima je nezvanično saopšteno da je dežurna služba Centra bezbjednosti Bar u 3.50 sati obavještenja da je u lokalu Makina Vučinić došlo do upotrebe vatrenog oružja i da su ranjene dvije osobe, koje su van životne opasnosti.

"Barska policija je izašla na lice mjesta kojom prilikom je utvrđeno da je ovom događaju prethodila svađa između B.Đ. i vlasnika ugostiteljskog objekta. Nakon toga je B.Đ. dosao u verbalni sukob i sa policijskim sluzbenicima A.Đ. i S.K. nakon čega je, kako se sumnja, otišao po vatreno oružje koje je upotrijebio na način sto je ispalio nekoliko hitaca u pravcu ugostiteljskog objekta i u njegovu unutrašnjost gdje su se nalazili vlasnik ovog objekta i dva zaposlena lica, kao i dva pomenuta policijska sluzbenika. Ovom prilikom je povrede od vatrenog oružja zadobio policijski sluzbenik A.Đ. i lice B.J. Utvrđuju se okolnosti pod kojima je povrede zadobio B.J. Policija intenzivno radi na lociranju i lišenju slobode B.Đ", saopšteno je iz Uprave policije.

Janković je predsjednik Savjeta mladih DPS Bar i odbornik te partije u lokalnom parlamentu.

Aleksandar Đurđić je službenik Uprave policije.

Bonus video: