Mladić prebijen u Bogetićima, dvojici krivične prijave

Tridesetrogodišnji V.S. i dvije godine mlađi P.M. sumnjiče se da su nanijeli teške povrede dvadesetpetogodišnjem S.J.

21308 pregleda 28 reakcija 2 komentar(a)
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Policija je podnijela krivične prijave protiv V.S. (33) i P.M. (31) zbog sumnje da su nanijeli teške tjelesne povrede dvadesetpetogodišnjem S.J.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, dežurna služba Centra bezbjednosti Nikšić je 27. septembra obaviještena od strane Medicinskog centra Nikšić da se S.J. javio na ukazivanje pomoći sa povredama iz nasilja, te je utvrđeno da je zadobio više teških povreda na glavi.

"Kriminalistička istraga ukazala je na sumnju da su 27. septembra nakon održavanja auto trke Glava Zete – Bogetići, u večernjim časovima u mjestu Bogetići, dva lica, V.S. (33) i P.M. (31), vozilom presreli i onemogućili dalje kretanje oštećenom S.J. Nakon toga su V.S. i P.M. oštećenom licu zadali udarac u predjelu glave, te ga oborili na tlo i zadali mu više udaraca u predjelu tijela i glave kojom prilikom je, kako se sumnja S.J. zadobio teške tjelesne povrede", saopšteno je iz policije.

O svemu je obaviješten nadležni državni tužilac koji se izjasnio o kvalifikaciji krivičnog djela – teška tjelesna povreda.

Protiv V.S. i P.M. podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da su izvršili navedeno krivično djelo.

Bonus video: