incident tokom utakmice jezero - budućnost

UP: Privedene četiri osobe u Beranama, oštetili vozilo i pokušali da uđu na teren

O događaju obaviješteni državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama i državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju

32907 pregleda 32 reakcija 11 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Uprava policije
Ilustracija, Foto: Uprava policije

Breanska policija privela je Viktora Jankovića (21) i maloljetne S.J. (17), M.C. (17) i A.T. (17) koji su, kako je saopšteno, identifikovani kao osobe koje su juče izazvale incident u tom gradu tokom utakmice Jezero - Budućnost.

"Policiji je juče oko 16,45 časova službenik privatnog obezbjeđenja, koje je vršilo obezbjeđenje fudbalsku utakmicu između FK Jezero i FK Budućnost, prijavio da je nekoliko navijača ušlo na tribine nakon čega su pokušali da uđu na teren te da su ih pripadnici tog obezbjeđenja u tome spriječili. Policija je došla do saznanja da su nepoznata lica oštetila vozilo marke „VW Golf IV“ koje je bilo parkirano u blizini istočne strane stadiona. Policija je u kratkom roku identifikovala vinovnike ovog događaja i u službene prostorije privela S.J. (17), V.J. (21), M.C. (17) i A.T. (17)", saopšteno je iz policije.

Policija je, dodaju, prikupila obavještenja i od oštećenog S.R. (29) iz Berana koji je nastanjen u Plavu, kao i od prisutnih svjedoka na navedene okolnosti.

"O događaju su obaviješteni državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama i državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji će se izjasniti o kvalifikaciji događaja nakon uvida u spise predmeta", zaključuju iz policije.