Kontić uhapšen na Zabjelu

Novosadska policija je saopštila da se Kontić sumnjiči da je 28-godišnjem mladiću zadao više udaraca, usljed čega je on izgubio svijest, a nakon toga mu je polomio obje podlaktice

97679 pregleda 477 reakcija 82 komentar(a)
hapšenje Kontića, Foto: Vijesti.
hapšenje Kontića, Foto: Vijesti.

Danas je u iznajmljenom stanu na Zabjelu uhapšen I.K državljanin Crne Gore osumnjičen za krivično djelo ubistvo u pokušaju, saopšteno je iz policije.

Kako "Vijesti" saznaju riječ je o Ivanu Kontiću.

"Službenici Sektora kriminalističke policije – Odsjeka za međunarodnu operativnu policijsku saradnju INTERPOL Europol SIRENE su danas oko 18,00 časova, spovodeći višednevnu ciljanu potragu, uz asistenciju pripadnika Sektora specijalne policije, lišili slobode I.K. državljanina Crne Gore", saopšteno je iz Uprave policije.

Kako su srbijanski mediji ranije prenijeli, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu vodilo je istragu protiv odbjeglog Ivana Kontića (30) iz Crne Gore zbog sumnje da je brutalnim prebijanjem pokušao da ubije 28-godišnjeg mladića, u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu 24. avgusta.

Druga dvojica osumnjičenih u tom slučaju, O. L. i L. V, uhapšeni su ranije. Jednom osumnjičenom se na teret stavlja krivično djelo učestvovanje u tuči, a drugom pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog djela.

Novosadska policija je saopštila da se Kontić sumnjiči da je 28-godišnjem mladiću zadao više udaraca, usljed čega je on izgubio svijest, a nakon toga mu je polomio obje podlaktice.

Bonus video: