Zbog krađa u Podgorici uhapšene tri osobe

Osumnjičeni su u podgoričkom naselju Masline nasilno otvorili vrata na jednom kiosku, u namjeri da iz objekta otuđe robu, ali su od strane policijskih službenika Centra bezbjednosti Podgorica zatečeni tokom vršenja provale ovog objekta u čemu su spriječeni", saopšteno je iz Uprave policije

7562 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay

Podgorička policija uhapsila je Mersina Kandića (30) i Dragana Mitrovića (40) koje su zatekli u pokušaju provalne krađe u jednom kiosku u Maslinama.

"Službenici Centra bezbjednosti Podgorica lišili su slobode tri lica i protiv jednog lica podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku, zbog sumnje da su počinili krivična djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta. Na licu mjesta prilikom izvršenja krivičnog djela 11. oktobra lišeni su slobode M.K (30) i D.M (40) iz Podgorice.

Osumnjičeni su u podgoričkom naselju Masline nasilno otvorili vrata na jednom kiosku, u namjeri da iz objekta otuđe robu, ali su od strane policijskih službenika Centra bezbjednosti Podgorica zatečeni tokom vršenja provale ovog objekta u čemu su spriječeni", saopšteno je iz Uprave policije.

U istom saopštenju dodaje se da su Božidara Spasojevića (35), identifikovali kao osobu koja je, kako se sumnja, 4. oktobra iz jednog lokala ukrala novac.

"Sprovedene su operativne aktivnosti i istražne radnje i kao izvršilac krađe identifikovan je B.S. (35) iz Podgorice koji je lišen slobode i uz krivičnu prijavu priveden nadležnom državnom tužiocu u Podgorici".

Tridesetosmogodišnjeg Nikolu Petrića sumnjiče da je 17. septembra ukrao građevinsku skelu jednog preduzeća.

"Nakon prikupljenih materijalnih dokaza službenici Centra bezbjednosti Podgorica su protiv N.P. u redovnom postupku podnijeli krivčnu prijavu nadležnom državnom tužiocu", saopšteno je iz UP.

Bonus video: