Nikšić: Došao kod srodnika, vrijeđao ga, uništio kancelarijski materijal, prijetio da će aktivirati bombu?

"Nikšićka policija je u službenim prostorijama obavila razgovor sa M.Ć. na okolnosti prijave, te je uz naredbu od nadležnog suda izvršila pretres kuće koju koristi M.Ć. gdje je pronađena ručna bomba", navodi se u saopštenju Uprave policije

8072 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

A.Ć. iz Nikšića prijavio je policiji da je njegov srodnik M.Ć. (63) došao u poslovni objekat u kome se on nalazio, vrijeđao ga, prijetio mu, uništio dio kancelarijskog inventara i prijetio da će aktivirati eksplozivnu napravu, saopšteno je danas iz Uprave policije.

"Nikšićka policija je u službenim prostorijama obavila razgovor sa M.Ć. na okolnosti prijave, te je uz naredbu od nadležnog suda izvršila pretres kuće koju koristi M.Ć. gdje je pronađena ručna bomba", navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je sa događajem upoznat nadležni državni tužilac u Nikšiću koji je naložio da se bomba uputi na vještačenje u Forenzički centar, nakon čega će izvršiti pravnu kvalifikaciju u odnosu na pronađenu eksplozivnu napravu.

"Protiv M.Ć. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: