UP: Cetinjska policija oduzela pištolj, revolver, 127 komada municije...

Iz policije su kazali da je sa navedenim upoznat je osnovni državni tužilac u Cetinju koji je naložio da se oružje i municija upute u Forenzički centar Danilovgrad na vještačenje, te će se izjasniti o kvalifikaciji djela

9130 pregleda 2 komentar(a)
Oduzeto oružje i municija, Foto: Uprava policije
Oduzeto oružje i municija, Foto: Uprava policije

Cetinjska policija izvršila je pretrese stanova i prostorija koje koriste V.G. (55) i V.B. (57), tokom kojih je našla i oduzela pištolj, revolver, municiju i tri okvira od pištolja, saopšteno je iz Uprave policije.

"Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su postupajući po naredbi Osnovog suda Cetinje, izvršili pretrese stanova i drugih prostorija koje koriste lica V.G. (55) i V.B. (57) na Cetinju. Pretresima je pronađen i oduzet pištolj, revolver, 127 komada municije različite vrste i kalibra i tri okvira od pištolja", kazali su iz UP.

Iz policije su kazali da je sa navedenim upoznat je osnovni državni tužilac u Cetinju koji je naložio da se oružje i municija upute u Forenzički centar Danilovgrad na vještačenje, te će se izjasniti o kvalifikaciji djela.

"Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su, vršeći pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih lica na teritoriji opštine Cetinje, u oktobru kontrolisali 151 ovakvo lice i tom prilikom sankcionisali njih četiri. Postupajući po akciji “Talas”, a na osnovu operativnih saznanja, službenici cetinjske policije su u oktobru privremeno oduzeli dva putnička motorna vozila od bezbjednosno interesantnih lica sa čime je upoznato nadležno državno tužilaštvo", zaključuju iz UP.

Bonus video: