Uhapšen Ulcinjanin, pretresom vozila zaplijenjeno 107 kilograma marihuane

Ustabećir je uhapšen zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga

27641 pregleda 131 reakcija 6 komentar(a)
Zaplijenjena marihuana, Foto: Uprava policije
Zaplijenjena marihuana, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 03.11.2020. 18:50h

Barska policija u saradnji sa pripadnicima Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije uhapsila je Ulcinjanina Samir Ustabećira (35), u čijem je vozilu pronađeno 107 kilograma marihuane.

Zapljenom droge je presječena krijumčarska ruta, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Ustabećir je uhapšen zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Juče, 2. novembra policija je u tunelu Sozina zaustavila vozilo marke „Audi A4“ barskih registarskih oznaka koje se kretalo iz pravca Bara ka Podgorici a kojim je upravljao S.U. Prilikom pregleda vozila pronađeno je 100 pakovanja opojne droge marihuana ukupne težine oko 107 kilograma", navodi se u saopštenju.

Iz UP su kazali da je policijska akcija je sprovedena u cilju presijecanja krijumčarske rute koja vodi iz Albanije preko Crne Gore ka Bosni i Hercegovina, Hrvatskoj i dalje ka zemljama Zapadne Evrope.

Bonus video: