ODUZETO I BLINDIRANO VOZILO

Na Cetinju uhapšene dvije osobe, kontrolisane 94 bezbjednosno interesantne osobe

Uhapšen je Đ.S. (20) iz Cetinja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo u pokušaju, i D.K (47) sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda i krivično djelo zlostavljanje i mučenje

22125 pregleda 24 reakcija 8 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Cetinjska policija je uhapsila dvije osobe zbog krivičnih djela i kotrolisala 94 bezbjednosno interesantne osobe, saopšteno je iz UP.

Uhapšen je Đ.S. (20) iz Cetinja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo u pokušaju.

On je, sumnja se, 4. oktobar ovo djelo izvršio na štetu jednog kazina u tom gradu na način što je ušao u objekat i uz prijetnju nožem pokušao da otuđi novac. Osumnjičeni je lišen slobode i uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu - saopšteno je iz Uprave policije.

Uhapšen je i D.K (47) iz Cetinja, za kojim je od strane Osnovnog suda Cetinje raspisana lokalna potjernica zbog počinjenog krivičnog djela teška tjelesna povreda i krivično djelo zlostavljanje i mučenje. On je priveden dežurnom sudiji u Cetinju.

"Pripadnici cetinjske policije su vršeći pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih lica i članova organizovanih kriminalnih grupa na teritoriji opštine Cetinje, od početka novembra kontrolisali 94 bezbjednosno interesantna lica sa područja Cetinja, Podgorice, Nikšića, Budve i drugih gradova i tom prilikom sankcionisali dva bezbjednosno interesantna lica. Privremeno je oduzeto i jedno specijalno (blind) vozilo marke „VW Passat” po rješenju Osnovnog suda Cetinje", dodaje se u saopštenju Uprave policije.