Na provjeri optužnica protiv Miloševića: Okrivljen za ubistvo strica i njegove nevjenčane supruge

"Cetinjska policija je neposredno nakon izvršenja krivičnog djela lišila slobode N.M. (45) iz Cetinja koji je, kako se sumnja, upotrebom vatrenog oružja lišio života srodnika B.M. (74) i njegovu nevjenčanu suprugu G.G. (52) državljanku Ukrajine. Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su obaviješteni da je oko 18,20 došlo do upotrebe vatrenog oružja u naselju Humci", saopšteno je iz Uprave policije

11140 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Više državno tužilaštvo podiglo je i dostavilo Višem sudu optužnicu protiv Cetinjanina Nenada Miloševića (45) koji se tereti da je 23. juna, u naselju Humci, ubio strica i njegovu nevjenčanu suprugu.

To je za "Vijesti" potvrdila savjetnica za odnose s javnošću tog suda Aida Muzurović.

Nedugo nakon ubistva, iz Uprave policije izdato je saopštenje:

"Cetinjska policija je neposredno nakon izvršenja krivičnog djela lišila slobode N.M. (45) iz Cetinja koji je, kako se sumnja, upotrebom vatrenog oružja lišio života srodnika B.M. (74) i njegovu nevjenčanu suprugu G.G. (52) državljanku Ukrajine. Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su obaviješteni da je oko 18,20 došlo do upotrebe vatrenog oružja u naselju Humci. Efikasnom reakcijom policije osumnjičeni je zatečen na licu mjesta i lišen slobode", saopšteno je iz Uprave policije.

Bonus video: