Krcunović: Nisam pucao na Kuveljića

Tvrdi da izvjesni “don iz Budve” pravi pritisak da njega kazne za pucnjavu, dok ista ta osoba “od sramote ne smije prošetati svojim Nikšićem”

36829 pregleda 98 reakcija 21 komentar(a)
Lažne optužbe protiv mene: Krcunović, Foto: Jelena Jovanović
Lažne optužbe protiv mene: Krcunović, Foto: Jelena Jovanović

Nikšićanin Predrag Krcunović tvrdi da nije pucao u sugrađanina Vuksana Kuveljića, u tamošnjem lokalu “Priča”.

U Krcunovićevom pismu - reagovanju, koje je Vijestima dostavio njegov brat, Nikšićanin za kojim policija traga tvrdi da je te večeri pomislio da zapravo pucaju u njega.

“Te noći kada se dogodila pucnjava, istina je da sam bio u lokalu zvanom ‘Priča’. Sjedio sam u dijelu lokala koji ima još jedan izlaz. Nekoliko ljudi je ulazilo i izlazilo više puta na zadnji izlaz. U jednom momentu prišlo mi je lice sa unutrašnjosti šanka, tada sam začuo pucnje. Misleći da na mene neko puca, pošto sam i sam bio meta šest puta... Streknuo sam i pobjegao kroz zadnja vrata. Čak mislim da me staklo ili neki rikošet pogodio na majci, jer znam da sam se dao u bijeg istog trena kada sam to osjetio”, napisao je Krcunović. Tvrdi i da mu je nepoznata osoba koja je pucala i da je siguran da ta osoba nije bila u kafeu “Priča” te noći.

“Vuksana Kuveljića poznajem iz grada kao normalnog momka i sportistu i za njega mogu reći samo lijepe riječi”, piše Krcunović.

Tvrdi da izvjesni “don iz Budve” pravi pritisak da njega kazne za pucnjavu, dok ista ta osoba “od sramote ne smije prošetati svojim Nikšićem”.

“Nadam se da Vuksan Kuveljić neće pristati na lažnu optužbu i bilo kakvu ucjenu da mene optuži”, napisao je Krcunović.

Osvrćući se na dio teksta u kojem se konstatuje da se protv njega vodi sudski proces zbog pokušaja ubistva, napisao je da je i tada branio svoj život.

Bonus video: