Budva: Nikšićaninu kazna od 1.000 eura, pijan izazvao udes, pa tukao i prijetio mještanima

“Upotrijebio je fizički silu, udarajući ga glavom u predjelu glave i upućujući mu grube uvrede, dok je drugom oštećenom dok je odvožen policijskim vozilom u CB Budva, kroz otvoren prozor uputio prijetnje zbog čega je kažnjen jedinstvenom novčanom kaznom u iznosu od 600 eura”, saopštio je Đukanović

18803 pregleda 11 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Uprava policije
Ilustracija, Foto: Uprava policije

Zamjenik predsjednice Suda za prekršaje , sudija Marko Djukanović izrekao je jutros po hitnom postupku Nikšićanini Č. S ( 46) novčanu kaznu od ukupno 1.000 eura, jer je pijan izazvao saobraćajnu nezgodu, a potom se porukao i prijetio dvojici Budvana u naselju Markovići.

“Izrekao sam jedinstvenu novčanu kaznu u iznosu od 400 eura zbog toga što je Č. S. u naselju Markovići dana 21.novembra u večernjim časovima izazvao saobraćajnu nezgodu u alkoholisanom stanju. On je upravljaći teretnim vozilom , krečući se lokalnim putem udario u automobil koji je bio parkiran ispred vrata garaže jednog od oštećenih”, kazao je sudija Djukanović koji je portparol suda.

Na licu mjesta su se zadesila dva mještana, a Nikšićanin je fizički nasrnuo na vlasnika automobila.

“Upotrijebio je fizički silu, udarajući ga glavom u predjelu glave i upućujući mu grube uvrede, dok je drugom oštećenom dok je odvožen policijskim vozilom u CB Budva, kroz otvoren prozor uputio prijetnje zbog čega je kažnjen jedinstvenom novčanom kaznom u iznosu od 600 eura”, saopštio je Đukanović.

Nikšićaninu je izrečena i zabrana upravljanja vozilom u trajanju od četiri mjeseca.

Bjelopoljcu kazna zatvora od 15 dana

Sudija Suda za prekršaje u Budvi Marko Djukanović je jutros u odvojenom postupku, okrivljenom K.M (33) iz Bijelog Polja, zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 2,12 g/kg alkohola u organizmu izrekao kaznu zatvora u trajanju od 15 dana.

“ Istom odlukom izrečena mu je i zabrana upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od 4 mjeseca, kao i 3 kaznena boda”, saopštio Đukanović.

Bonus video: