U Beogradu uhašen Cetinjanin: Povezan sa ubistvom Mirkovića

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksadar Vulin naveo je u saopštenju za srpske medije da se 12. novembra desila se mafijaška likvidacija

6586 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Srbijanska policija uhapsila je sinoć Cetinjanina F.I., kao i Beograđane D.K. i L.T. zbog ubistva Bojana Mirkovića sredinom novembra u naselju Belvil na Novom Beogradu.

L.T. je označen kao direktni izvršilac tog krivičnog djela, D.К. je saizvršilac, a uloga crnogorskog državljanina će biti naknadno utvrđena, saopštio je MUP Srbije.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksadar Vulin naveo je u saopštenju za srpske medije da se 12. novembra desila se mafijaška likvidacija.

“Sa velikim ponosom mogu da kažem da su, u izuzetno kratkom vremenskom periodu, pripadnici Uprave kriminalističke policije i svi pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uspjeli da ovo strašno, brutalno mafijaško ubistvo rasvijetle do kraja. Sinoć je uhapšena osoba L.T. koju osnovano sumnjičimo da je neposredni izvršilac ubistva. Prije njega uhapšena su i dva saizvršioca, a sa L.T. sinoć još jedan kao i njihovi neposredni pomagači koji su pokušavali da ga prebace na prostor Bosne i Hercegovine i da izbjegnu pravdu”, izjavio je Vulin.

Prethodno, beogradska policija uhapsila je i Ivana N. (39) iz Nikšića, sa prebivalištem u Beogradu i Bojana K. (37) iz Beograda zbog sumnje da su bili logistička podrška ubici u podzemnoj garaži u Belvilu.

Bonus video: