Osumnjičen za ubistvo Pavićevića i krađe: Đurović pobjegao kada je vidio policiju?

Izvor iz policije, uključen u istragu ubistva Pavićevića, kazao je da ne mogu sa sigurnošću reći da li je Đurović pobjegao zbog ubistva ili zbog krađa za koje se sumnjiči

21387 pregleda 7 komentar(a)
Sa uviđaja nakon što je pronađeno tijelo Pavićevića, Foto: Savo Prelević
Sa uviđaja nakon što je pronađeno tijelo Pavićevića, Foto: Savo Prelević

Ivan Đurović (29), osumnjičen da je u noći između ponedjeljka i utorka ubio sugrađanina Zorana Pavićevića (56), navodno je pobjegao iz kuće u selu Zagorak kada je uočio policiju, koja je došla da ga privede, tvrde sagovornici Vijesti.

Policija traga za Đurovićem.

Pavićevićevo beživotno tijelo pronađeno je juče ujutro u restoranu "Obala" u Danilovgradu, a viša državna tužiteljka Tanja Čolan Deretić potvrdila je da je ubijen.

Izvor iz policije, uključen u istragu ubistva Pavićevića, kazao je da ne mogu sa sigurnošću reći da li je Đurović pobjegao zbog tog zločina ili zbog krađa izvršenih u par prethodnih dana, za koje se sumnjiči.

"Dan prije ubistva tražila ga je podgorička policija, zbog krađa počinjenih na teritoriji glavnog grada. U posljednjih par dana, navodno je počinio i nekoliko krađa na jednoj benzinskoj pumpi u Danilovgradu i u jednom marketu", kazao je on.

Bonus video: