Državljanin BiH uhapšen u Danilovgradu: Osumnjičen da se bavi uličnom prodajom droge

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom državnom tužiocu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnje, držanje i stavljanje u promet opojnih droga

5076 pregleda 1 komentar(a)
Oduzeta droga, Foto: Uprava policije
Oduzeta droga, Foto: Uprava policije

Podgorička policija uhapsila je S.V. (44), državljanina Bosne i Hercegovine (BiH) zbog sumnje da se bavi tzv. uličnom prodajom droge, saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je dobila saznanja da se S.V. koji živi u Danilovgradu, bavi nabavkom i stavljanjem u tzv. ulični promet marihuane u Podgorici i Danilovgradu.

Oduzeta marihuana
Oduzeta marihuanafoto: Uprava policije

"Izvršen je pretres kuće koju koristi S.V. u Danilovgradu i tom prilikom policija je pronašla 11 većih pvc pakovanja opojne droge marihuana težine 11,3 kilograma. Osim ove materije od S.V. oduzeto je i sredstvo komunikacije, kao i putničko motorno vozilo za koje se sumnja da je koristio prilikom vršenja distribucije opojne droge", piše u saopštenju Uprave policije.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom državnom tužiocu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnje, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Bonus video: