"Kriminalistička obrada u toku"

Tivat: Uhapšen Bjelopoljac, osumnjičen da je prijetio nožem i ukrao 1.850 eura iz banke

"Policiji je anonimno prijavljeno da se čuje buka iz banke i najbliža patrola se uputila na lice mjesta, kad su policijski službenici zajedno sa pripadnikom obezbjeđenja banke savladali izvršioca", navodi se u saopštenju

18909 pregleda 236 reakcija 17 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija u Tivtu je u zajedničkoj aktivnosti sa pripadnikom obezbjeđenja banke spriječila pljačku banke, saopšteno je iz Uprave policije.

Oni su kazali da je uhapšen Bjelopoljac D.B. (32) koji je osumnjičen da je  jutros u 8:15 ušao u jednu banku i uz prijetnju nožem od zaposlene radnice ukrao 1.850 eura.

Kako pojašnjavaju, radnik obezbjeđenja je uspio da zaključa vrata banke i zadrži osumnjičenog do dolaska policijskih službenika.

"Policiji je anonimno prijavljeno da se čuje buka iz banke i najbliža patrola se uputila na lice mjesta, kad su policijski službenici zajedno sa pripadnikom obezbjeđenja banke savladali izvršioca", navodi se u saopštenju. 

Kako dodaju, na licu mjesta izvršen je uviđaj kada je pronađen nož, novac i kapa koju je koristio izvršilac da bi se maskirao.

"Kriminalistička obrada je u toku uz konsultacije sa nadležnim tužiocem", zaključeno je u saopštenju.

Preporučujemo za Vas