Uhapšene tri osobe u Danilovgradu: Oduzeta automatska puška, municija, organizovana proslava?

Iz Uprave policije su kazali da je A.K. uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija

15754 pregleda 36 reakcija 4 komentar(a)
Oduzeto oružje i municija, Foto: Uprava policije
Oduzeto oružje i municija, Foto: Uprava policije

A.K, R.K. i D.K. uhapšeni su u Danilovgradu zbog oružja i kršenja mjera donijetih u cilju suzbjanja opasne zarazne bolesti, saopšteno je danas iz Uprave policije.

Kako saznajemo riječ je o Aleksandru Kekoviću, Draganu Kekoviću i Radovanu Kekoviću.

U saopštenju se navodi da su pripadnici podgoričke i danilovgradske policije pretresli stan i druge prostorije u mjestu Orašje.

"Pretresom je pronađena i oduzeta automatska puška M70 i 21 komad municije različite vrste i kalibra. O događaju je obaviješten nadležni državni koji je naložio da se A.K, R.K. i D.K. liše sobode", ističe se u saopštenju.

Iz Uprave policije su kazali da je A.K. uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Policija, kako se dodaje, sumnja da je on organizovao privatnu proslavu suprotno zdravstvenim mjerama.

"D.K. i R.K. se terete za krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: