Podignuta optužnica za ubistvo Marka Gardaševića

“Nakon sprovedenih policijsko-tužilačkih mjera i radnji u ovoj fazi istrage, utvrđeno je da je 20. maja, u ranim jutarnjim časovima, osumnjičeni M.A. svojim vozilom došao do kuće M.G. Ušao je u kuću, gdje je, nakon kraće verbalne rasprave, manjom sjekirom zadao M.G. više udaraca u predjelu glave, kao i najmanje jedan udarac nožem u predjelu vrata”, kazao je nakon događaja načelnik CB Nikšić Tihomir Goranović, čiju su izjavu prenijeli mediji

12631 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Više državno tužilaštvo u Podgorici podiglo je optužnicu protiv Nikšićanina Milana Andrijaševića, zbog osnovane sumnje da je 20. maja 2020. godine ubio sugrađanina Marka Gardaševića (39). Osumnjičen je da je počinio krivično djelo teško ubistvo na svirep i podmukao način.

Gardašević je ubijen u kući u kojoj živio, u ulici Partizanski put u prigradskom naselju Rastoci.

“Nakon sprovedenih policijsko-tužilačkih mjera i radnji u ovoj fazi istrage, utvrđeno je da je 20. maja, u ranim jutarnjim časovima, osumnjičeni M.A. svojim vozilom došao do kuće M.G. Ušao je u kuću, gdje je, nakon kraće verbalne rasprave, manjom sjekirom zadao M.G. više udaraca u predjelu glave, kao i najmanje jedan udarac nožem u predjelu vrata”, kazao je nakon događaja načelnik CB Nikšić Tihomir Goranović, čiju su izjavu prenijeli mediji.

Od zadobijenih povreda Gardašević je odmah preminuo, a njegovo beživotno tijelo 20. maja, oko 10 časova, na krevetu u jednoj od prostorija kuće u kojoj je živio, pronašli su njegovi bliski srodnici.

Bonus video: