zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga

UP: U Bijelom Polju uhapšene dvije osobe, pronađeno 1.250 grama marihuane

"Nakon više upozorenja koje su policijski službenici uputili S.S. da se zaustavi, on je odbacio ranac koji je imao kod sebe i udaljio se sa lica mjesta. Pregledom terena pronađen je odbačeni ranac u kojem se nalazila opojna droga marihuana", navodi se u saopštenju

7606 pregleda 4 komentar(a)
Zaplijenjena marihuana, Foto: Twitter/Uprava policije
Zaplijenjena marihuana, Foto: Twitter/Uprava policije

Bjelopoljska policija je juče u večernjim časovima uhapsila  A.F. (32) i S.S. (24) zbog ulične prodaje droge, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako su kazali, oni su preduzimajući mjere na suzbijanju takozvane ulične prodaje narkotika, nakon višednevne opservacije, u mjestu Loznice,zaustavili putničko motorno vozilo kojim je upravljala A.F. (32) iz Bijelog Polja.

"Nakon zaustavljanja, sa mjesta suvozača izašao je S.S. (24) iz Bijelog Polja, koji se trčećim korakom udaljio od vozila. A.F. koja je upravljala vozilom se takođe udaljila sa mjesta zaustavljanja prije preduzimanja službenih radnji. Nakon više upozorenja koje su policijski službenici uputili S.S. da se zaustavi, on je odbacio ranac koji je imao kod sebe i udaljio se sa lica mjesta. Pregledom terena pronađen je odbačeni ranac u kojem se nalazila opojna droga marihuana", navodi se u saopštenju.

Iz UP su kazali da je preliminarnom analizom utvrđeno je da se radi o 24 pvc pakovanja opojne droge marihuana, ukupne mase 1.250,3 grama.

"A.F. i S.S. su lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužiocu u Bijelom Polju. Bjelopoljska policija će nastaviti sa aktivnostima suzbijanja ulične prodaje narkotika i u narednom periodu", zaključuju iz UP.

Preporučujemo za Vas