Penzionerka tvrdi da je napadnuta u Bloku V: Muškarac joj ukrao lanac?

"Nosila sam kese u rukama i krenula ka stanu. Taj muškarac išao je za mnom, a onda je u jednom trenutku zastao, kada je naišla jedna žena, a potom nastavio da me prati. Tačno pored ograde vrtića prišao mi je... uhvatio me za vrat i stragao lanac", kazala je ona

23580 pregleda 10 komentar(a)
Blok V (Ilustracija), Foto: Zoran Đurić
Blok V (Ilustracija), Foto: Zoran Đurić

Penzionisana univerzitetska profesorica tvrdi da je napadnuta i pokradena jutros u podgoričkom Bloku V, u Ulici Velimira Terzića.

Rekla je da joj je muškarac, star oko 20 godina, obučen u crno, sa kapuljačom na glavi, strgao zlatan lanac sa vrata.

Šezdesetosmogodišnja Podgoričanka za Vijesti je ispričala da se to dogodilo nadomak vrtića, dok se vraćala sa pijace.

"Nosila sam kese u rukama i krenula ka stanu. Taj muškarac išao je za mnom, a onda je u jednom trenutku zastao, kada je naišla jedna žena, a potom nastavio da me prati. Tačno pored ograde vrtića prišao mi je... uhvatio me za vrat i stragao lanac", kazala je ona.

Dodala je da je sve to vidio čovjek koji je sa kćerkom bio udaljen nekih pedesetak metara od njih.

"Potrčao je ka nama, ali je napadač odmah pobjegao kroz prolaz zgrade, pa dalje ka Hramu. Jurio ga je, ali bezuspješno", ispričala je ona.

Profesorica u penziji dodaje da je sve prijavila policiji, ali da javnost želi da upozna sa napadom kako bi se ostali sugrađani pazili.

"Napadač je na sebi imao skupocjenu crnu jaknu, sa bijelim patentom. Ako napada u sred dana, u naseljenom mjestu, nadomak vrtića, onda je i opasan i iskusan i ljudi se moraju paziti", rekla je ona.

Iz Uprave policije nijesu odgovorili da li im je slučaj prijavljen.

Bonus video: