Mojkovčani uhapšeni zbog posjedovanja droge i saobraćajnih prekršaja

Navodi se da je pretresom Z.V. pronađeno 2,2 grama marihune, a D.V. je odbacio pakovanje u kojem je bilo preko deset grama marihuane

8362 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay

Mojkovačka policija uhapisila je Z.V. (35) i D.V. (40) iz tog grada zbog posjedovanja droge i saobraćajnih prekršaja, saopšteno je iz Uprave policije.

Navodi se da su u ponedjeljak službenici Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac u mjestu Tutići i kontrolisali vozilo marke „Mercedes“ mojkovačkih registasrskih oznaka kojim je upravljao Z.V., sa kojim se u vozilu se nalazio D.V.

„Prethodno se Z. V nije zaustavio na znak zaustavljanja policijskog službenika ali su vozilo i vozač nakon kraće potjere zaustavljeni i preduzete su službene radnje“, kazali su iz policije.

Navodi se da je pretresom Z.V. pronađeno 2,2 grama marihune, a D.V. je odbacio pakovanje u kojem je bilo preko deset grama marihuane.

„Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje su navedena lica konzumirala opojnu drogu u mjestu Ravna Rijeka, koju je kako se sumnja D.V. nabavio od nepoznatog lica u Bijelom Polju“, objasnili su iz policije.

Dodaje se da je D.V. uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga i on će uz krivučnu prijavu biti priveden državnom tužiocu na dalju nadležnost.

Iz policije su kazali da je Z.V. uhapšen zbog dva prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima.

„Z.V se nije zaustavio na znak službenika policije i upravljao je vozilom pod dejstvm psihoaktivnih supstanci“, kazali su iz policije.

Njemu je sudija za prekršaje izrekao kaznu zatvora 30 dana.

Bonus video: