Berane: Izvedena akcija kontrole teretnih vozila

Akcija Vaga uslijedila je nakon incidenta u selu Kaludra nakon sto je koncesionar suma sa radnicima fizički napao i pretukao predsjednika MZ Milića Ralevića i njegovog zamjenika Milana Ralevića

4676 pregleda 5 komentar(a)
Foto: UP
Foto: UP

Iz saobraćajne policije u Beranama saopštili su da su izveli lokalnu akciju pod nazivom VAGA.

“Službenici CB Berane su u saradnji sa Grupom za saobraćaj, mobilnom vagom, kontrolisali teretna motorna vozila, kojom prilikom su na 4 vozila konstatovali neispravnost. Podnesene su 4 prekršajne prijave protiv pravnih lica, 4 prekršajna naloga, oduzet 1 par registarskih oznaka, te 4 vozila isključena iz saobraćaja” navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je ovo jedna u nizu sprovedenih lokalnih akcija vezano za kontrolu teretnih motornih vozila, a će se nastaviti u narednom periodu.

Akcija Vaga uslijedila je nakon incidenta u selu Kaludra nakon sto je koncesionar suma sa radnicima fizički napao i pretukao predsjednika MZ Milica Ralevica i njegovog zamjenika Milana Ralevica.

Mještane Kaludra brane odvoz šumske građe, a tvrde da koncesionar putem kojim se ne može saobracati preko 18 tona, prolazi svakodnevno sa ogromnim i natovarenih kamionima.

Bonus video: