Krivične prijave Budvanima zbog okupljanja u vrijeme zabrane

“Protiv M.M. (24) koji je odgovorno lica nadvedenog lokala podnijeta je krivična prijava. Takođe, za isto krivično djelo, biće podnijete krivične prijave u redovnom postupku protiv osam osoba koja su prilikom kontrole zatečana da borave u ovom objektu, zbog kršenja mjere zabrana boravka van mjesta stanovanja poslije 22 sata”, navodi se u saopštenju

8133 pregleda 9 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Uprava policije
Ilustracija, Foto: Uprava policije

Budvanska policija podnijela je krivične prijave protiv dvije osobe zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Vršeći redovne kontrole pripadnici Centra bezbednosti Budva su oko 22.20 sati kontrolisali ugostiteljski objekt „Panama“ kada je u njemu zatečeno više osoba.

“Protiv M.M. (24) koji je odgovorno lica nadvedenog lokala podnijeta je krivična prijava. Takođe, za isto krivično djelo, biće podnijete krivične prijave u redovnom postupku protiv osam osoba koja su prilikom kontrole zatečana da borave u ovom objektu, zbog kršenja mjere zabrana boravka van mjesta stanovanja poslije 22 sata”, navodi se u saopštenju.

Osim toga krivična prijava podnijeta je i protiv O.B. (43) odgovornog lica u ugostiteljskom objektu „Jolly“ u Budvi.

“Naime, policija je izvršila kontrolu ovog objekta oko 21 čas i zatekla više osoba, čime je prekršena mjera u cilju suzbijanja pandemije covid19, kojom se određuje zabrana rada ugostiteljskih objekata poslije 20 časova”,saopšteno je iz policije..

Bonus video: