Krivična prijava zbog pucnjave, Baranin još u bjekstvu

B.Đ. se sumnjiči da je u oktobru pokušao da ubije dva policajca i ranio još jednu osobu

5937 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Barska policija je podnijela krivičnu prijavu Višem državnom tužilaštvu u Podgorici za Baraninom B.Đ. (36) koji se sumnjiči za pokušaj ubistva dva policijska službenika i ranjavanje još jedne osobe u oktobru. Osumnjičeni B.Đ. je i dalje u bjekstvu i za njim je raspisana lokalna potraga.

"Sumnja se da je B.Đ. (36) iz Bara 4. oktobra oko 03:40 časova u ugostiteljskom objektu „Makina Vučinića“ u naselju Dobra voda, pokušao lišiti života dva policijska službenika A.Đ. i S.K., te da je teško ranio B.J. iz Bara. Napominjemo, u ovom ugostiteljskom objektu je pomenute večeri došlo do narušavanja jadnog reda i mira fizičkim obračunom, nakon čega je došlo i do upotrebe vatrenog oružja od strane, kako se sumnja, B.Đ., na koji način je izvršio krivična djela koja mu se stavljaju na teret", saopšteno je iz Uprave policije.

Osumnjičenom B.Đ. se na teret stavljaju - krivično djelo teško ubistvo u pokušaju, krivično djelo teška tjelesna povreda, i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materjia.

Bonus video: