Femić zbog prodaje heroina osuđen na 30 mjeseci zatvora

Prema optužnici, Femić je 23. oktobra prošle godine u ulici “Lješnička” Emiru Gerini iz Pljevalja za iznos od 25 eura neutvrđenu količinu heroina. Dio od te količine je Gerina zajedno sa Mirsadom Muratoviću Muratović konzulirao u automobilu “GolF 5, kojim je upravljao iz pravca Bijelo Polje Ribarevine, dok su preostali dio u iznosu 0, 767 prilikom pretresa pronašli ovlašćeni službenici Cenbra bezbjednosti Bijelo Polje, u mjestu Kruševo

10862 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Bijelo Polje Bjelopoljac Darko Femić osuđen je danas u Višem sudu u Bijelom Polju na 2 godine i šest mjeseci zatvora, zbog produženog krivičnog djela “neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”.

Prema optužnici, Femić je 23. oktobra prošle godine u ulici “Lješnička” Emiru Gerini iz Pljevalja za iznos od 25 eura neutvrđenu količinu heroina. Dio od te količine je Gerina zajedno sa Mirsadom Muratoviću Muratović konzulirao u automobilu “GolF 5, kojim je upravljao iz pravca Bijelo Polje Ribarevine, dok su preostali dio u iznosu 0, 767 prilikom pretresa pronašli ovlašćeni službenici Cenbra bezbjednosti Bijelo Polje, u mjestu Kruševo.

U optužnici se dalje navodi da je Femić, 14. aprila ove godine, sugrađaninu Suadu Pejmoviću prodao 0, 96 grama heroina za 20 eura. Drogu su kod Pejmovića pronašli i oduzeli ovlašćeni službenici CB Bijelo Polje.

Bonus video: