Uhapšeni zbog sumnje da su prijetili policajcima na internetu

"Na jednoj društvenoj mreži na profilu lica K.K. postavljena je video objava na kojem zapisu su dva lica uputila više uvreda i ozbiljnih prijetnji po život i tijelo na štetu dva službenika Centra bezbjednosti Podgorica, S.K., rukovodioca Stanice kriminalističke policije za suzbijanje krvnih delikata i D.Lj. inspektora u ovoj stanici, te i članova njihovih porodica"

21553 pregleda 10 komentar(a)
Ilustracija, Foto: AP
Ilustracija, Foto: AP

Podgorička policija uhapsila je F.K. (44) i F.K. (45) zbog prijetnji upućenih policijskim slubenicima.

Iz Uprave policije je saopšteno da su uhapšeni bezbjednosno interesantne osobe.

"Sinoć oko 01:00 sata poslije ponoći, na jednoj društvenoj mreži na profilu lica K.K. postavljena je video objava na kojem zapisu su dva lica uputila više uvreda i ozbiljnih prijetnji po život i tijelo na štetu dva službenika Centra bezbjednosti Podgorica, S.K., rukovodioca Stanice kriminalističke policije za suzbijanje krvnih delikata i D.Lj. inspektora u ovoj stanici, te i članova njihovih porodica. Podgorička policija je identifikovala lica za koja se sumnja da su upućivali ove prijetnje, i to bezbjednosno interesantna lica F.K. (44) i F.K. (45)", saopšteno je iz Uprave policije.

Dodaju da je sa događajem upoznat nadležni državni tužilac koji se izjasnio da se u radnjama F.K. i F.K. stiču elementi krivičnih djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

"Policijski službenici Centra bezbjednosti Podgorica su u saradnji sa službenicima Sektora specijalne policije izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koriste ova dva lica gdje je pronađena određena količina novca, tablete koje se nalaze na listi opijata, više sredstava za komunikaciju, sim kartica, bodež, bajonet i bejzbol palica. F.K. i F.K. su lišeni slobode i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužiocu", navodi se u saopštenju policije.

Bonus video: