Policija nakon šest dana obavijestila javnost o hapšenju Pljevljaka

U saopštenju za javnost, koje je medijima dostavljeno večeras, navodi se da je M.S. uz krivičnu prijavu priveden višem državnom tužiocu u Bijelom Polju

19578 pregleda 6 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay

Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga službenici Centra bezbjednosti Pljevlja 9. januara uhapsili su M.S. (23) iz Pljevalja.

U saopštenju za javnost, koje je medijima dostavljeno večeras, šest dana nakon hapšenja, navodi se da je M.S. uz krivičnu prijavu priveden višem državnom tužiocu u Bijelom Polju.

"Dana 9.1.2021. službenici Centra bezbjednosti Pljevlja su oko 00:20h ispred motela "Taša" kontrolisali vozilo "Peugeot 307" PV registarskih oznaka, kojim je upravljao M.S iz Pljevalja, i tom prilikom u vozilu pronašli 12,9 grama opojne droge "maruhuana" zapakovane u 5 pvc kesica; 1,2 grama opojne droge "speed" upakovane u 2 pvc kesice i 3 tablete Ksalola, a što je uobičajeno za uličnu prodaju ove vrste droge. Oduzeta opojna droga biće upućena u Forenzički centar Danilovgrad na dalja vještačenja“, navodi se u saopštenju CB Pljevlja, koje je potpisao načelnik Dragan Slavulj, a koje je večeras dostavljeno medijima.

Bonus video: