Cetinjaninu oduzeli puške, municiju i vozilo

Iz Uprave policije je saopšteno da Š.L. u policijskoj evidenciji vodi kao bezbjednosno interesantno lice

6633 pregleda 1 komentar(a)
Oduzeto oružje i municija, Foto: Uprava policije
Oduzeto oružje i municija, Foto: Uprava policije

Cetinjska policija oduzela je od sugrađanina Š.L. (32) dvije puške, municiju i vozilo, koje su pronašli u pretresu stana i drugih prostorija u Donjem kraju.

Iz Uprave policije je saopšteno da Š.L. u policijskoj evidenciji vodi kao bezbjednosno interesantno lice.

"Policija je pretresom pronašla i oduzela lovačku pušku „Blazer D99”, pušku 'Blazer' i 323 komada municije različite vrste i kalibra. Osim toga, od Š.L. policija je privremeno radi provjera oduzela vozilo marke 'Toyota Helix', u sklopu akcije 'Talas'," navode iz policije.

Državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju će se o pravnoj kvalifikaciji djela izjasniti nakon vještačenja oduzetog oružja i municije.

"Takođe, policija na Cetinju je od početka 2021. godine kontrolisala 121 bezbjednosno – interesantna lica sa područja Cetinja, Podgorice, Nikšića, Budve i drugih gradova i tom prilikom sankcionisala jedno bezbjednosno – interesantno lice. Pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su, osim navedenog, izveli i ukupno 19 „Racija” u lokalima čiji su vlasnici bezbjednosno interesantna lica kojom prilikom je izvršena kontrola i pregled 10 bezbjednosno interesantnih lica", dodaju iz policije.

Bonus video: