Odloženo suđenje Nišiću, osumnjičenom za ubistvo Ćorića

Prema navodima optužnice Vrhovnog državnog tužilaštva (VDT) koju potpisuje tužiteljka Tatjana Begović, navodi se da je Nišić sa umišljajem ubio Ćorića 14. aprila 2019. godine u Budvi

1941 pregleda 0 komentar(a)
Uviđaj nakon ubistva Ćorića, Foto: Vuk Lajović
Uviđaj nakon ubistva Ćorića, Foto: Vuk Lajović

Suđenje Jasminu Nišiću, optuženom za ubistvo Kristijana Ćorića u Budvi, odloženo je danas u Višem sudu u Podgorici, za 15. mart zbog nedolaska svjedoka.

Predsjednica vijeća sudija Vesna Kovačević je navela da se iz vraćenih dostavnica utvrđuje da su svjedoci nepoznati na adresama.

Prema navodima optužnice Vrhovnog državnog tužilaštva (VDT) koju potpisuje tužiteljka Tatjana Begović, navodi se da je Nišić sa umišljajem ubio Ćorića 14. aprila 2019. godine u Budvi, oko 4 časa i 30 minita, na način što ga je plastičnom stolicom više puta udario po glavi i tijelu, od kojih udaraca je oštećeni pao na stolicu, na kojoj je prethodno sjedio, a zatim istog podigao za ramena i odvukao do parking prostora ispred zgrade, gdje je nastavio oštećenog da udara nepoznatim sredstvom, kao i pesnicom po glavi i tijelu, nanoseći mu teške povrede.

Kako stoji u optužnici, optuženi je oštećenom nanio povrede od kojih je kod oštećenog nastupila smrt.

Bonus video: