"zatečen u krađi od strane oštećenog"

Bar: Državljanin Sjeverne Makedonije osumnjičen za razbojničku krađu

Iz Uprave policije (UP) kazali su da su postupajući po prijavi zaposlenih Hitne medicinske pomoći da je u njihove prostorije sa povredama na ukazivanje pomoći pristupio B.R.D. (74) državljanina Velike Britanije, policijskih službenici su preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti

5790 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Barska policije je uhapsila je E.J. (36) iz Sjeverne Makedonije zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojnička krađa.

Iz Uprave policije (UP) kazali su da su postupajući po prijavi zaposlenih Hitne medicinske pomoći da je u njihove prostorije sa povredama na ukazivanje pomoći pristupio B.R.D. (74) državljanina Velike Britanije, policijskih službenici su preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti.

"Oštećeni je naveo da je napadnut u svojoj porodičnoj kući od strane nepoznatog lica koje mu je tada otuđilo novac. Policija je ubrzo identifikovala, locirala i lišila slobode osumnjičenog. E.J. je 21. januara 2021. godine oko 18,00 časova u naselju Zeleni pojas zatečen u krađi od strane oštećenog, te je on, sumnja se, u namjeri da zadrži novac u iznosu od 260 eura fizički napao oštećenog, koji je pokušao da ga spriječi u krađi, nanoseći mu više lakih tjelsnih povreda u predijelu glave", kazali su iz policije.

Preporučujemo za Vas