Podgorica: Uhapšeno pet osoba zbog sumnje na krađu,među njima četiri maloljetnika

Podgorička policija je lišila slobode i maloljetnog H.B. (14) iz Podgorice jer je, kako se sumnja, izvršio krivično djelo krađa na način što je, iskoristivši nepažnju oštećenog, iz otključanog vozila otuđio lap-top i kompjutersku opremu"

11298 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podgorička policija uhapsila je pet osoba, od kojih su četiri maloljetna zbogo krađa u glavnom gradu, saopšteno je iz uprave policije.

Osumnjičenima se stavljaju na teret dvije teške krađe, dvije teške krađe u pokušaju i dvije krađe.

Lišen je slobode maloljetni E.S. (16) iz Podgorice zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa na štetu jedne osobe iz Podgorice kojoj je, dok se nalazila u ulazu zgrade u kojoj stanuje, istrgao novčanik. Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su lišili slobode P.Ć. (42) iz Podgorice jer je, kako se sumnja, iskoristivši nepažnju vlasnika magacinskog objekta, otuđio preko 1.400 proizvoda robe široke potrošnje, te je na taj način izvršio krivično djelo krađa. Lišeni su slobode maloljetni F.C. (15) i F.D. (15) iz Podgorice zbog sumnje da su izvršili tešku krađu na štetu sportske kladionice iz koje su otuđili novac. Podgorička policija je lišila slobode i maloljetnog H.B. (14) iz Podgorice jer je, kako se sumnja, izvršio krivično djelo krađa na način što je, iskoristivši nepažnju oštećenog, iz otključanog vozila otuđio lap-top i kompjutersku opremu", navodi se u saopštenju.

Krivična prijava u redovnom postupku je podnijeta protiv M.Lj. (37) zbog sumnje da je izvršio dvije teške krađe u pokušaju.

On je, kako se sumnja, izvršio dvije teške krađe u pokušaju. Pokušao je da izvrši više provala u vozila koja su bila parkirana na jednom parking prostoru u Podgorici, ali u tome nije uspio, te je istog dana provalio u vozilo privatnog preduzeća iz Podgorice iz kojeg nije ništa otuđio.

Bonus video: