Nikšić: Krivična prijava protiv osumnjičenog za pokušaj ubistva

„Policija je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti i došla do saznanja da se sa D.V. toga dana fizički sukobio sa D.Z, koji je takođe zadobio povrede u vidu loma rebara“, kaže se u saopštenju

5880 pregleda 2 komentar(a)
Nikšić, Foto: GP URA
Nikšić, Foto: GP URA

Nikšićka policija podnijela je krivičnu prijavu protiv D.Z. (36) zbog sumnje da je pokušao da ubije D.V. (40), saopšteno je iz Uprave policije.

Navodi se da je nikšićku policiju, 6. februara, Medicinski centar Nikšić obavijestio da je na ukazivanje ljekarske pomoći pristigao D.V. sa ubodnom ranom u predjelu stomaka.

„Policija je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti i došla do saznanja da se sa D.V. toga dana fizički sukobio sa D.Z, koji je takođe zadobio povrede u vidu loma rebara“, kaže se u saopštenju.

Iz policije su rekli da je sprovedena istraga i da su preduzete intenzivne mjere i radnje.

„Nikšićka policija je utvrdila da se lice mjesta tog događaja nalazi u mjestu Rubeža koje je obezbijeđeno radi vršenja uviđaja“, navodi se u saopštenju.

Iz policije su kazali da je više osoba dovedeno u Centar bezbjednosti Nikšić i da su sa njima obavljeni razgovori.

Osim toga, kako su naveli, prikupljena su obavještenja od D.V. i D.Z, koji se nalaze na daljem liječenju u Nikšiću.

„Sa sadržinom izjava upoznat je postupajući tužilac koji je, nakon uvida u spise predmeta, kvalifikovao krivično djelo - ubistvo u pokušaju. Krivična prijava podnijeta je protiv D.Z. zbog sumnje da je izvršio to krivično djelo na štetu D.V“, kaže se u saopštenju.

Bonus video: