Lakušić uhapšen zbog sumnje da je napao, pa zatim pucao pored Aleksića

Podgorička policija tragala je za Lakušićem zbog sumnje da je u jednom podgoričkom lokalu u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog nakon fizičkog obračuna upotrijebio vatreno oružje

111306 pregleda 152 reakcija 27 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 15.02.2021. 21:23h

Dejan Lakušić (51) uhapšen je zbog sumnje da je danas napao i pucao pored Stefana Aleksića (30).

Kako "Vijesti" nezvanično saznaju kod Lakušića je pronađen i oduzet pištolj M-57, kalibra 7,62 mm sa jednim metkom u okviru i izbrušenim fabrčičkim brojem.

Podgorička policija tragala je za Lakušićem zbog sumnje da je ranije danas u jednom podgoričkom lokalu u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog da je nakon fizičkog obračuna upotrijebio vatreno oružje.

Iz Uprave policije je saopšteno da je Aleksić prijavio da je prvo fizički napadnut od Lakušića, koji ga je kako je naveo, udarao pištoljem u predjelu glave, a nakon toga iz pištolja, kako tvrdi, ispalio jedan projektil pored njegovog tijela.

"Danas oko 12.30 časova Dežurna služba Centra bezbjednosti Podgorica obavještena je anonimno da je u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog kod jednog ugostiteljskog objekta došlo do fizičkog sukoba između dvije osobe kao i do upotrebe vatrenog oružja, nakon čega su se te osobe udaljila sa lica mjesta. Lice mjesta je obezbijeđeno i policija je izvršila uviđaj. Prilikom vršenja uviđaja registrovano je oštećenje od projektila na jednom vozilu i pronađena je pištoljska čaura", saopšteno je iz Uprave policije.

Bonus video: